Puter od lesnika Valkyria

Lešnik brzo daje energiju organizmu i izvor je biljnih proteina. U sebi sadrži omega-3 masne kiseline, antioksidante koji štite telo od oksidativnog stresa i velike količine fenolnih jedinjenja. 

Proteinsko brašno

BUNDEVINO BRAŠNO – obezmašćeno, visoko proteinsko brašno od
semena tikve golice 100% (bogato cinkom)

LANENO BRAŠNO – obezmašćeno brašno od semena lana 100%
(bogato biljnim vlaknima)

SUSAMOVO BRAŠNO – obezmašćeno brašno od semena susama 100% (bogato kalcijumom)

Ovas je izuzetno hranljiva žitarica, koja sadrži dosta hranljivih sastojka važnih za normalno funkcionisanje organizma, među kojima su velike količine fosfora, magnezijuma, bakra, gvožđa, cinka, folata i vitamina B1 (tiamina), kao i beta-glukana koji može smanjiti i LDL (loš) holesterol i ukupni holesterol.

Tahini susam puter - Hyperic

Susam je dobar izvor vlakana, pomaže u snižavanju holesterola i triglicerida, izvor je biljnog proteina, vitamina B, bogat je antioksidansima, usporava starenje zahvaljujući kombinaciji vitamina koje sadrži, a koji sprečavaju prevremeni nastanak bora i starenje kože.

Hladno cedjena ulja Hyperic

100% hladno ceđena ulja bundeve, susama i lana. Ova ulja su hladno ceđena od sirovog semena, bez ikakvih dodataka i nefiltrirana.

kokosovo ulje

Kokosovo ulje sadrži mnogo hranljivih sastojaka koji mogu doprineti zdravlju. Sadrži masne kiseline koje mogu pomoći u poboljšanju kognitivnih funkcija, metabolizma i zdravlja kose i kože.